Volwassenen

Coachingstrajecten:

Groepstraject van min. 4 pers. tot maximaal 8 personen, 6 coach-sessies volgen in een periode van 3 maanden (2 uur per sessie)

voor 290,40  euro incl. btw p.p.

Individueel traject:

6 coach-sessies volgen in een periode van 3 maanden (1 uur per sessie) voor 471,90 euro incl. btw p.p.

Voor vragen en meer en/of persoonlijke informatie neem contact op:

Coaching voor volwassenen                                               

Mijn Visie: Ik geloof dat eenieder op aarde komt met een missie, welke je kunt vervullen door te leren luisteren naar je eigen gevoel en wil.

Zodra je niet meer luistert naar je eigen wil en gevoelens, kun je geblokkeerd raken en voel je jezelf letterlijk vastzitten, leeg en onvervuld, soms depressief. Je ziet niet meer waar je krachten liggen, je weet niet goed welke kant je op wilt gaan en dit kleurt je leven grijs... 

Heb je hulp nodig bij:

  • stress hanteren

  • mentale weerbaarheid vergroten

  • de emotionele balans verbeteren

  • betere focus en concentratie

  • (examen)angst vermindering

  • verbetering van concentratie bij mensen met ADHD

  • meer sociaal contact met andere mensen

  • slaapprobleem vermindering

Mijn werkwijze: Geblokkeerde mensen leren onder mijn begeleiding; de tijd en ruimte voor zichzelf in te nemen, diverse ademoefeningen en om weer te voelen en verkennen wat men denkt en wil. Oftewel ik help men op  weg om thuis te komen in hun eigen lichaam.

Ik geloof dat de beste vorm van begeleiding een "cliënt-centered"-houding van de coach, ontwikkeld door Carl Rogers. Op deze manier komt de cliënt in zijn eigen kracht te staan, voelt men zichzelf beter aan en wordt men actief, komt men weer in hun eigen levensstroom en in ontwikkeling.

Aanbod van thema’s zijn: Het centrale zenuwstelsel tot rust brengen door de ademhaling te vertragen en daarmee ook het hartritme. Bewustwording van eigen ontwikkeling, de relatie met een ander, persoonlijk leiderschap, eigen kracht, vitaliteit, beweging en de natuur als inspiratiebron.

Mijn werkvormen zijn: Mindfulness oefeningen, simpele ademoefeningen, mindmappen, jouw verhaal tekenen en korte creatieve schrijfoefeningen. Op deze manier brengen jouw kwaliteiten, talenten en competenties aan de oppervlakte en kom je tot nieuwe inzichten die jou verder helpen. 

 

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon