Volwassenen

Coachingstrajecten:

Groepstraject van min. 4 pers. tot maximaal 8 personen, 6 coach-sessies volgen in een periode van 3 maanden (2 uur per sessie)

voor 290,40  euro incl. btw p.p.

Individueel traject:

6 coach-sessies volgen in een periode van 3 maanden (1 uur per sessie) voor 471,90 euro incl. btw p.p.

Voor vragen en meer en/of persoonlijke informatie neem contact op:

Coaching voor volwassenen                                               

Mijn Visie: Ik geloof dat eenieder op aarde komt met een missie, welke je kunt vervullen door te leren luisteren naar je eigen gevoel en wil.

Rudolf Steiner, de grondlegger van het Vrije School Onderwijs en de Antroposofie, leerde mij dat ziekte en verstoord gedrag vat op de mens kan krijgen als men niet leert om naar zichzelf te luisteren, niet intuïtief kan handelen.  

Als je niet kunt luisteren naar je eigen wil en gevoelens, dan ontstaat er een blokkade in je ontwikkeling. Door die blokkade voel je jezelf; vastzitten, leeg en onvervuld, soms depressief. Je ziet niet meer waar je krachten liggen, je weet niet goed welke kant je op wilt gaan en dit kleurt je leven grijs... 

Mijn werkwijze: Geblokkeerde mensen behoeven de tijd, de ruimte en begeleiding om weer zichzelf te kunnen worden. Ik neem de tijd om te verkennen wat men wil, denkt, voelt. Oftewel mensen helpen om thuis te komen in hun eigen lichaam.

Ik geloof dat de beste vorm van coaching en begeleiding "cliënt-centered" is, ontwikkeld door Carl Rogers. In mijn coachingstrajecten maak ik altijd gebruik van deze werkvorm.

Ik sta naast de mensen welke ik begeleid, maak verbinding, luister en herhaal wat men zegt, denkt en voelt.  Op deze manier komt men in zijn eigen kracht te staan, voelt men zichzelf beter aan en wordt men actief, komt men weer in hun eigen levensstroom en ontwikkeling.

Mijn kwaliteiten zijn: initiatief- en vindingrijk, inspirerend, creatief, visie hebbend, doelgericht en daadkrachtig! Laat mij jou helpen om in je eigen kracht te komen!

Aanbod van thema’s zijn: Bewustwording van eigen ontwikkeling, de relatie met een ander, persoonlijk leiderschap, eigen kracht, vitaliteit, beweging en de natuur als inspiratiebron.

Mijn werkvormen zijn; mindmappen, jouw verhaal te tekenen en korte creatieve schrijfoefeningen brengen we jouw kwaliteiten, talenten en competenties en kom je tot  nieuwe inzichten die je verder helpen. 

 

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com