Kinderen

De Kernvisiemethode wordt voor €102,85 incl. btw per sessie  aangeboden. In de kop van Noord Holland wordt de Kernvisiemethodiek helaas nog niet vergoed. Normaal gesproken zijn er ongeveer 8 sessies nodig om het hele traject te doorlopen. Om de 2 weken krijgt uw kind begeleiding, de volwassene dient bij de 8 sessies  aanwezig te zijn.
Reken op een minimale periode van 3 maanden en op een maximale periode van 4 maanden begeleiding vanuit de kernvisiemethodiek. Dat levert uiteindelijk prachtige resultaten op en een gelukkig kind, voor een totaalbedrag van €822,80 incl. btw.
Omdat dit misschien een te  groot bedrag is om in één keer te betalen, kunt u het ook in 3 termijnen te betalen.

Is je kind onzeker of faalangstig?Komt er niet uit wat erin zit?

Herkent u dit?:

Een kind dat op school niet goed uit de verf komt, de prestaties blijven achter. Tegelijkertijd laat hetzelfde kind zien; veel interesses te hebben, maakt hartstikke slimme opmerkingen en doet erg zijn best. Maar als de resultaten van cito-toetsing keer op keer weer slecht zijn, dan gooit het kind na verloop van tijd de handdoek in de ring! "School, geen zin meer, bekijk het maar." 

Waarschijnlijk heeft het kind een rechtsgeoriënteerde leerstijl! Een voorkeur om meer visueel en gevoelsmatig te denken, dit komt voort uit de rechterhersenhelft. De schoolmethodiek daarintegen leert kinderen de informatie stapje voor stapje, terwijl de rechtsgeoriënteerde leerling eerst wil weten waar iets toe leidt en heeft redenen nodig om aan het werk te gaan.

                                                                 

Wanneer jouw kind vastloopt, heb je daar als ouder zorgen over. En je wil zo goed mogelijk helpen, omdat het zo pijnlijk is om jouw kind met die frustraties te zien. Je wilt graag, dat je kind plezier heeft in leren en goede resultaten haalt. Maar het belangrijkste is nog, dat je kind goed in zijn vel zit, zelfvertrouwen heeft en zich goed ontwikkelt. 

 

Hulp bieden in 8 sessies:                                
De kernvisiemethodiek biedt uw kind hulp en de garantie 2 of zelfs 3 AVI-niveau's hoger te kunnen lezen binnen 8 sessies, in een tijdsbestek van 3 of 4 maanden.
Vaak krijgen dyslectische kinderen en kinderen met dyscalculie geen (h)erkenning op de basisschool en raken dáárdoor gedemotiveerd. Sommige kinderen ontwikkelen een overtuiging dat ze écht niéts kunnen, zij krijgen een minderwaardig gevoel en dat vind ik hartverscheurend! Juist elk kind is uniek en heeft talenten welke gezien en ontwikkeld mogen worden! Uw kind hersteld gegarandeerd zijn zelfvertrouwen weer middels de kernvisiemethodiek

 

Mijn werkwijze:
Ik werk middels de Kernvisiemethodiek, dit is geschikte methodiek welke qua didactiek en sociaal-emotioneel perfect aansluit bij kinderen. Met behulp van de kernvisiemethodiek start ik ten eerste met het ontdekken welke behoefte uw kind heeft. Ik besteed aandacht aan de sterke kanten van uw kind, zodat uw kind zich weer competent en veilig voelt. Daarna komt de didactische hulpvraag aan bod. De combinatie van voelen en leren, maakt de kernvisiemethodiek zo goed voor kinderen!

Kennisoverdracht en voorlichting aan ouders:
Ouders volgen samen met hun kind al de 8 sessies, oefenen elke week thuis met hun kind. Naast de behandeling, geef ik de ouders de nodige tips mee.      Ik ben in dit opzicht een echte belangenbehartiger voor uw kind.
Wilt u graag meer weten wat ik voor jouw kind kan betekenen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een intake-gesprek.

Adiona-websitebanner-300x150.png
kernvisie banner_edited.png

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon