Een nieuw begin,

adventsperiode 

Recensie deelnemer schrijfboek 

Jij me liet nadenken over dingen waarvan ik dacht dat het gesneden koek was. Mijn geloof heeft verdieping gekregen! Ik heb genoten van jouw geweldige schrijfboek, het creatief bezig zijn met taal vond ik erg leuk en het smaakt naar meer. Het heeft voor mij als een zegen gewerkt! Dank je wel, groet van Angelique

"Een nieuw begin, "

Een e@schrijfboek:

De Advent is de tijd van voorbereiding op het christelijke kerstfeest; de tijd waarin de komst en wederkomst van Jezus Christus wordt verwacht. Omdat het Latijnse woord voor 'komst' of 'het komen' 'adventus' is, worden de vier weken vóór Kerst 'Advent' genoemd.

Voor mij persoonlijk voelt de adventstijd, als een geboorte van een nieuw jaar, een nieuw begin van 2021. De adventsperiode van dit jaar loopt van zondag 29 november t/m donderdag 24 december en duurt 26 dagen. In mijn boek bied ik u op elke dag een schrijfopdracht en na elke week een terugblik.

Vroeger geloofde ik dat ik mijn geluk kon creëren, dat ik mijn leven zelf in de hand had en dat ik gewoon hard voor moest werken voor datgene wat ik wilde bereiken! Totdat jaren geleden, door zeer nare gebeurtenissen, mijn leven en alles wat ik had opgebouwd onderuit gehaald werd. En ik ervoer dat geluk niets minder is, dan “leren dansen in de regen”!

In deze periode bekeerde ik mezelf tot het christelijk geloof, ik ging mezelf verdiepen in de NBG bijbel. Al schrijvende stoeide ik met de bijbelteksten en teksten van christelijke opwekkingsliederen, waardoor ik geheeld werd!...  Ik heb nu een levende relatie met God en ik probeer volgens de christelijke waarden en normen te leven. God heeft ons leven weer vervuld met; liefde, wijsheid, dankbaarheid, warmte, verbondenheid en blijheid! En die volheid van het leven gun ik iedereen!

 

Ik hoop dat jij ook dichter bij “God” kan komen, door middel van dit prachtige schrijfboek! Tegelijkertijd maak je kennis met diverse inspirerende schrijfvormen.

Daarbij wordt jouw boek, een nieuw begin van 2021, met een bonte verzameling van diverse impressies, een kleurrijke weerspiegeling van jezelf, een prachtig mens!

Hoeveel kost het  e@schrijfboek?:
Het schrijfboek "een nieuw begin", met 32 pagina's schrijfinspiratie kost slechts €25,00 !
Stuur een mailtje, met de bestelling: "Een nieuw begin", naar  schrijvenmetyv@gmail.com  
Je kunt natuurlijk ook het contactformulier van deze website gebruiken.

 

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon