Veertig dagen tijd 

Recensie deelnemer schrijfboek 

Jij me liet nadenken over dingen waarvan ik dacht dat het gesneden koek was. Mijn geloof heeft verdieping gekregen! Ik heb genoten van jouw geweldige schrijfboek, het creatief bezig zijn met taal vond ik erg leuk en het smaakt naar meer. Het heeft voor mij als een zegen gewerkt! Dank je wel, groet van Angelique

"Veertig dagen tijd"

Een e@schrijfboek:
Gebruik jouw veertigdagentijd, om dichter bij God te komen. Een schrijfboek met bijbelteksten, inspiratie en elke dag schrijfopdrachten. Het schrijven maakt je bewust, geeft betekenis aan jouw “veertig dagen tijd in 2020". 

Vroeger geloofde ik dat ik mijn geluk kon creëren.  Dat ik mijn leven zelf in de hand had en dat ik gewoon hard moest werken voor datgene wat ik wilde bereiken! Acht jaar geleden ben ik een alleenstaande moeder geworden door zeer nare gebeurtenissen, dat was een grote tegenslag in ons leven. Die ons behoorlijk uit evenwicht bracht.

Ik kon niet bevatten wat ons was overkomen en werd letterlijk ziek van wrok en verdriet.

Ik had een tijd van bezinning nodig en in die tijd bekeerde ik mezelf tot God, het christelijk geloof en ging mezelf verdiepen in de bijbel. Schrijvende wijs stoeide ik met de teksten uit de bijbelen er ontstond gaandeweg een levende relatie met God! 

Op deze manier is 5 jaar geleden dit

schrijfboek, "Veertig dagen tijd", ontstaan.     

             

Bij deze daag ik je uit om zelf te schrijven, in jouw schrijfboek, "Veertig dagen tijd in 2020". Op deze manier maak je kennis met diverse inspirerende schrijfvormen , het christelijk geloof, bijbelteksten en met hopelijk ook met God. God heeft ons leven werkelijk weer vervuld met; liefde, wijsheid, dankbaarheid, warmte, verbondenheid en blijheid! En die volheid van het leven gun ik iedereen!

Daarbij wordt jouw schrijfboek een bonte verzameling van diverse impressies, een kleurrijke weerspiegeling van jezelf, in veertig dagen tijd!  

Hoeveel kost het e@schrijfboek?:
Een schrijfboek rondom de veertigdagentijd vol met 56 pagina's schrijfinspiratie voor slechts 29,90 euro!
Stuur een mailtje, met de bestelling "40-dagentijd": schrijvenmetyv@gmail.com. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier van de website gebruiken.

 

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com