Veertig dagen tijd 

Recensie deelnemer schrijfboek 

Jij me liet nadenken over dingen waarvan ik dacht dat het gesneden koek was. Mijn geloof heeft verdieping gekregen! Ik heb genoten van jouw geweldige schrijfboek, het creatief bezig zijn met taal vond ik erg leuk en het smaakt naar meer. Het heeft voor mij als een zegen gewerkt! Dank je wel, groet van Angelique

"Veertig dagen tijd"

Een  christelijk  e@schrijfboek:

De Veertigdagentijd is van oudsher de voorbereiding op het christelijke paasfeest; de tijd waarin de kruisiging en opstanding van Jezus Christus herdacht wordt. Veel christenen vasten in deze periode, ikzelf doe hier niet aan. Voor mij persoonlijk voelt deze periode, als een bezinningsperiode, waarin ik op zielsniveau kan groeien.

 

In mijn boek bied ik elke dag inspirerende schrijfopdrachten en na elke week een reflectie-oefening. Groei en ontwikkeling door elke dag te schrijven, mediteren en reflecteren, waardoor je in het hier en nu terecht komt. Jouw leven krijgt weer kleur en zingeving. De veertigdagentijd begint op 17 februari, eindigt op 3 april 2021 en duurt 40 dagen.

Vroeger geloofde ik dat ik mijn geluk kon creëren, dat ik mijn leven zelf in de hand had en dat ik gewoon hard voor moest werken voor datgene wat ik wilde bereiken! Totdat jaren geleden, door zeer nare gebeurtenissen, mijn leven en alles wat ik had opgebouwd onderuit gehaald werd. 

In deze periode bekeerde ik mezelf tot het christelijk geloof, ik ging mezelf verdiepen in de NBG bijbel. Al schrijvende stoeide ik met de bijbelteksten en teksten van christelijke opwekkingsliederen, waardoor ik geheeld werd!...  God heeft ons leven weer vervuld met; liefde, wijsheid, dankbaarheid, warmte, verbondenheid en blijheid! En die volheid van het leven gun ik iedereen!

Ik hoop dat jij ook dichter bij “God” kan komen.

Daarbij wordt jouw schrijfboek, "Veertig dagen tijd", een bonte verzameling van diverse impressies, een kleurrijke weerspiegeling van jezelf, een prachtig mens!

Hoeveel kost het  e@schrijfboek?:
Het schrijfboek "Veertig dagen tijd", met pagina's vol schrijfinspiratie kost slechts €17, 50 
Stuur een mailtje, met de bestelling: "40-dagen",
naar:  schrijvenmetyv@gmail.com  
Je kunt natuurlijk ook het contactformulier van deze website gebruiken.

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon