De schrijfcursus 

wix cursus.jpg

Door de schrijfcursus, leerde ik mezelf "ont-wikkelen", kwam ik tot mijn kern. Ontdekte ik wie ik werkelijk ben, wat ik voor een ander kan betekenen en dat is zo waardevol!

 

Lia.
 

"CreatYv schrijven"

 
De  schrijfcursus:
"CreatYv schrijven", is een prachtig cadeau voor jezelf. Je krijgt door het schrijven een boost van positieve energie. Middels de korte schrijfopdrachten verken je je gedachten, gevoelens en ontdek je wat je rondom een onderwerp wilt verwoorden. Je gedachten en pen gaan als ‘t ware stromen, je komt tot inzichten en maakt nieuwe toekomstplannen. 
Ik reik je praktisch uitvoerbare ideeën aan, welke je inspireren om thuis uit te proberen.
"Schrijven is een psychoneurale activiteit, waarmee je een brug kunt slaan tussen het bewuste en het onbewuste." Citaat van S. Covey. 
Schrijven vanuit je hart: Alles is goed en uniek wat je schrijft. Het gaat om het schrijven vanuit je hart en het plezier in het schrijven! Geschreven teksten mag je in de kleine groep voorlezen, “delen” noemen we dit, met het doel om je eigen gedachten kracht bij te zetten en in het proces van selffulfilling prophecy te stappen. Samen schrijven is elkaar inspireren en elkaar op een andere manier ontmoeten!   
                  
Wat biedt "CreatYv schrijven" ?
We besteden in cursus aandacht aan; schrijven in de natuur, ontwikkeling door reflectie,  autobiografische fragmenten, diverse dichtvormen, handlettering, een moodboard creëren, jouw kernwaarden en een to-be-list samenstellen,  visualisaties en een positieve mindset. Daarnaast leer je beeldmateriaal te ontwikkelen, welke je gebruikt bij het schrijven.
 
Waar schrijven we?:
Bij Yvonne aan de grote keukentafel en bij mooi weer heerlijk buiten in de natuur. In geval van een nieuwe Covid-epidemie, schrijven we middels Zoom.
Hoe laat?:
De inloop is vanaf 20.00. Vanaf 20.15 nemen we de tijd om creatief te schrijven, waarna wij gezamenlijk om 22.00 de avond afsluiten.
 
Welke data in de zomer van 2022: maandagavond; 6 juni, 13 juni, 20 juni, 27 juni en op 4 juli sluiten we onze schrijfcursus af. 
Welke data in de herfst van 2022: donderdagavond 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober en  op 13 oktober sluiten we onze herfstcursus af.
Hoeveel kost de schrijfcursus, "CreatYv schrijven"(5 bijeenkomsten):
€193,60 incl. btw.
Reserveer alvast jouw plekje en stuur een mailtje naar: schrijvenmetyv@gmail.com
of gebruik het contactformulier van deze website.

 

schrijf.jpg
36327656_231475407452325_415902306845641