Schrijfcursus 

Recensie deelnemer schrijfcursus 

Door de schrijfcursus, leerde ik mezelf "ont-wikkelen", kwam ik tot mijn kern. Ontdekte ik wie ik werkelijk ben, wat ik voor een ander kan betekenen en dat is zo waardevol! Lia.
 

"Luisteren naar je pen"

 
De  schrijfcursus:
"Luisteren naar je pen", is een prachtig cadeau voor jezelf. Je krijgt door het schrijven een boost van positieve energie. Middels de korte schrijfopdrachten verken je je gedachten, gevoelens en ontdek je wat je rondom een onderwerp wilt verwoorden. Je gedachten en pen gaan als ‘t ware stromen, je komt tot inzichten en maakt nieuwe toekomstplannen. 
 
Ervaring met schrijven is niet nodig, wel de affiniteit met schrijven! Stel je ervoor open en je krijgt er zoveel voor terug! Ik reik je praktisch uitvoerbare ideeën aan, welke je inspireren om thuis uit te proberen.
Tijd voor een frisse start?:  "Schrijven is een psychoneurale activiteit, waarmee je een brug kunt slaan tussen het bewuste en het onbewuste." Citaat van S. Covey.  Schrijven is machtig instrument om te ontdekken wat jij werkelijk  belangrijk vindt in jouw  leven. Schrijvenderwijs zul je jouw principes en idealen verkennen en eventueel aan te scherpen.
Schrijven vanuit je hart: Alles is goed en uniek wat je schrijft. Het gaat om het schrijven vanuit je hart en het plezier in het schrijven! Geschreven teksten mag je in de kleine groep voorlezen, “delen” noemen we dit, met het doel om je eigen gedachten kracht bij te zetten en in het proces van selffulfilling prophecy te stappen. Samen schrijven is elkaar inspireren en elkaar op een andere manier ontmoeten!   
                  
Wat leer je bij de cursus "Luisteren naar je pen?:
We besteden in cursus aandacht aan; schrijven in de natuur, ontwikkeling door reflectie,  autobiografische fragmenten, diverse dichtvormen, handlettering, een moodboard creëren, jouw kernwaarden en een to-be-list samenstellen,  visualisaties en een positieve mindset. Daarnaast leer je beeldmateriaal te ontwikkelen, welke je gebruikt bij het schrijven.
Na de cursus "Luisteren naar je pen", kun je de gecertificeerde vervolgcursus volgen, bij Christine de Vries. www.shodo.nl
 
Wie ben ik?: Ik ben een gecertificeerd schrijfdocent, ik ben  opgeleid door Christine de Vries (www.shodo.nl). 

Waar schrijven we?:
Bij Yvonne aan de grote keukentafel en bij mooi weer heerlijk buiten in de natuur.
Hoe laat?:
De inloop is vanaf 20.00. Vanaf 20.15 nemen we de tijd om te schrijven, waarna wij gezamenlijk om 22.15 de avond afsluiten.

Welke data: Elke woensdagavond; 4 maart, 11 maart, 18 maart, 25 maart, 1 april en op 8 april '20 sluiten we de schrijfcursus af op een ludieke locatie, in overleg met elkaar. 
Hoeveel kost de schrijfcursus?:
229,90 euro incl. btw. 

Voor meer info over "Luisteren naar je pen" en reservering, stuur een mailtje naar: schrijvenmetyv@gmail.com. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier van de website gebruiken.

 

schrijf.jpg
36327656_231475407452325_415902306845641

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com