top of page

De schrijfcursus 

wix cursus.jpg

Door de schrijfcursus, leerde ik mezelf "ont-wikkelen", kwam ik tot mijn kern. Ontdekte ik wie ik werkelijk ben, wat ik voor een ander kan betekenen en dat is zo waardevol!

 

Lia.
 

"CreatYv schrijven"

 
De  schrijfcursus:
"CreatYv schrijven", is een prachtig cadeau voor jezelf. Je krijgt door het schrijven een boost van positieve energie. Middels de korte schrijfopdrachten verken je je gedachten, gevoelens en ontdek je wat je rondom een onderwerp wilt verwoorden. Je gedachten en pen gaan als ‘t ware stromen, je komt tot inzichten en maakt nieuwe toekomstplannen. 
Ik reik je praktisch uitvoerbare ideeën aan, welke je inspireren om thuis uit te proberen.
"Schrijven is een psychoneurale activiteit, waarmee je een brug kunt slaan tussen het bewuste en het onbewuste." Citaat van S. Covey. 
Schrijven vanuit je hart: Het gaat om het schrijven vanuit je hart en plezier ervaren in het schrijven! Alles wat je schrijft is goed en uniek. Geschreven teksten mag je voorlezen, 'delen' noemen we dit, met het doel om jouw eigen gedachten kracht bij te zetten en in het proces van self fulfilling prophecy te stappen. Samen schrijven is elkaar inspireren en elkaar op een andere manier ontmoeten!   
                  
Wat biedt "CreatYv schrijven" ?
We besteden in schrijfcursus aandacht aan; schrijven in de natuur, ontwikkeling door zelfreflectie, autobiografische fragmenten, diverse dichtvormen, handlettering, een moodboard creëren, een to-be-list samenstellen en een positieve mindset. 
 
Waar schrijven we?:
Gezellig bij Yvonne thuis, aan de grote keukentafel. Bij mooi weer, schrijven we in de natuur en zijn we heerlijk buiten. 
Hoe laat?:
De inloop is vanaf 20.00 uur, om 20.20 uur beginnen we daadwerkelijk en nemen we de tijd om creatief te schrijven, waarna wij gezamenlijk de avond afsluiten om 22.15 uur.
 
De data van de cursus in het voorjaar van 2024:
Woensdag; 28 februari, 6 maart,13 maart, 20 maart en 27 maart sluiten we onze schrijfcursus af.
Hoeveel kost schrijfcursus, "CreatYv schrijven" ? (5 bijeenkomsten):
€236,00 incl. btw.
Reserveer alvast jouw plekje en stuur een mailtje naar: schrijvenmetyv@gmail.com
of gebruik het contactformulier van deze website.

schrijf.jpg
36327656_231475407452325_415902306845641
bottom of page