De schrijfcursus 

Door de schrijfcursus, leerde ik mezelf "ont-wikkelen", kwam ik tot mijn kern. Ontdekte ik wie ik werkelijk ben, wat ik voor een ander kan betekenen en dat is zo waardevol!

 

Lia.
 

"Creatief schrijven met Yv"

 
De  schrijfcursus:
"Creatief schrijven met Yv", is een prachtig cadeau voor jezelf. Je krijgt door het schrijven een boost van positieve energie. Middels de korte schrijfopdrachten verken je je gedachten, gevoelens en ontdek je wat je rondom een onderwerp wilt verwoorden. Je gedachten en pen gaan als ‘t ware stromen, je komt tot inzichten en maakt nieuwe toekomstplannen. 
 
Ervaring met schrijven is niet nodig, wel de affiniteit met schrijven! Stel je ervoor open en je krijgt er zoveel voor terug! Ik reik je praktisch uitvoerbare ideeën aan, welke je inspireren om thuis uit te proberen.
Tijd voor jezelf:  "Schrijven is een psychoneurale activiteit, waarmee je een brug kunt slaan tussen het bewuste en het onbewuste." Citaat van S. Covey.  Schrijven is machtig instrument om te ontdekken wat jij werkelijk  belangrijk vindt in jouw  leven. Schrijvenderwijs zul je jouw principes en idealen verkennen en eventueel aan te scherpen.
Schrijven vanuit je hart: Alles is goed en uniek wat je schrijft. Het gaat om het schrijven vanuit je hart en het plezier in het schrijven! Geschreven teksten mag je in de kleine groep voorlezen, “delen” noemen we dit, met het doel om je eigen gedachten kracht bij te zetten en in het proces van selffulfilling prophecy te stappen. Samen schrijven is elkaar inspireren en elkaar op een andere manier ontmoeten!   
                  
Wat leer je bij: "Creatief schrijven met Yv"?
We besteden in cursus aandacht aan; schrijven in de natuur, ontwikkeling door reflectie,  autobiografische fragmenten, diverse dichtvormen, handlettering, een moodboard creëren, jouw kernwaarden en een to-be-list samenstellen,  visualisaties en een positieve mindset. Daarnaast leer je beeldmateriaal te ontwikkelen, welke je gebruikt bij het schrijven.
 
Waar schrijven we?:
Bij Yvonne aan de grote keukentafel en bij mooi weer heerlijk buiten in de natuur. In geval van Covid,  schrijven we middels Zoom.
Hoe laat?:
De inloop is vanaf 20.00. Vanaf 20.15 nemen we de tijd om te schrijven, waarna wij gezamenlijk om 22.15 de avond afsluiten.
 
Welke data in 2021: Donderdagavond; 15 april, 22 april, 29 april, 13 mei, 20 mei en op 27 mei sluiten we de schrijfcursus af
Hoeveel kost de schrijfcursus, "Creatief schrijven met Yv" (6 bijeenkomsten):
€160 excl. btw. & incl. gratis koffie / thee / koekje en een prachtig A4 - formaat schrijf- en tekenboek.
Reserveer alvast jouw plekje aan de keukentafel, stuur een mailtje naar: schrijvenmetyv@gmail.com
of gebruik het contactformulier van deze website.

 

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon