top of page

 Yvonne Veenstra

38425209_261467881119744_303337380302028
Coaching voor

 

Volwassenen

door middel van schrijven

Kinderen

volgens de Kernvisie-methode

Welkom bij Yvonne Veenstra

Diverse HBO opleidingen zorgen voor mijn deskundigheid. De IPABO, Vrije School Onderwijs, Post-HBO Speltherapie, aangevuld met vele certificaten, oa.; "Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen" Leony Coppens,  "Breng je zenuwstelsel in balans" drs. Kees Blase en "Creatief schrijfdocent" Christine de Vries. Ik ben bevoegd om middels de Kernvisie methode te werken, opgeleid door Wim Bouman. Door (na-)scholingen en intervisie-gesprekken met andere ouder- en  kindercoaches blijf ik mezelf professioneel gezien ontwikkelen. 

Reeds tijdens mijn opleiding aan de IPABO heb ik interesse in de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Vervolgens heb ik de opleiding "Speltherapie" gevolgd, omdat ik wilde leren hoe je de diverse stoornissen en gedragsproblematieken kunt verhelpen. Daarna heb ik ervaren tijdens mijn HBO opleiding voor het "Vrije School Onderwijs", hoe essentieel het is om te leren luisteren naar je eigen gevoel en wil.

Daar sluit mijn opleiding creatief schrijven: "Luisteren naar je pen", weer naadloos op aan.  Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om jezelf welkom te voelen, in je eigen lichaam.

En dat je het waard bent jezelf welkom te voelen naast alle andere mensen hier op deze aardbol. Vandaar dat mijn praktijk: "Wees Welkom coaching" heet en ik hoop oprecht dat u zich ook welkom voelt op mijn website.

Naast het aangaan van gesprekken, mindfulness-oefeningen, ademhalingsoefeningen, rollenspel en speelsessies heb ik ook de waarde leren kennen van creatieve schrijfvormen. De kracht van het schrijven heb ik ontdekt in een fase van mijn leven, waarin weinig vanzelfsprekend was. Ik wilde ontdekken hoe ik verleden, heden en toekomst met elkaar moest verbinden. 

Door al mijn studies en opgedane kennis en vaardigheden bij Wim Bouman van de Kernvisie methode bied ik effectief hulp bij stagnatie in de ontwikkeling, die veroorzaakt wordt  door  sociaal-emotionele blokkade, faalangst, dyslexie en/of dyscalculie.

bottom of page