Yvonne Veenstra

Coaching voor

 

Volwassenen

door middel van schrijven

Kinderen

volgens de Kernvisie-methode

Ik ben Yvonne Veenstra

 

In mijn praktijk "Wees Welkom coaching" begeleid ik geblokkeerde mensen om hen weer in beweging en in ontwikkeling te krijgen... Mijn missie is ondersteuning in de transformatie naar KRACHT. De coaching is voor volwassenen en kinderen.

 

Diverse HBO opleidingen zorgen voor mijn deskundigheid; IPABO en Vrije School Onderwijs, Speltherapie en "Lesgeven aan getraumatiseerde kinderen". Ik ben bevoegd om middels de "Kernvisiemethode" te werken (opgeleid door Wim Bouman). 

En ik ben een creatief schrijfdocent, geef workshops aan volwassenen, opgeleid door Christine de Vries (www.shodo.nl). Door scholingen en intervisie blijf ik mezelf professioneel gezien ontwikkelen. 

Reeds tijdens mijn opleiding aan de IPABO heb ik veel interesse gehad in de sociaal emotionele ontwikkeling bij kinderen. Ik was erg geboeid door de behoeften-hiërarchie van Maslow. Deze humanistische theorie gaat ervan uit dat een gemis van basisbehoeften, vervolgens stagnatie veroorzaakt in de algehele ontwikkeling. In mijn scriptie op de IPABO heb ik diverse interventies aanbevolen, om kinderen weer in ontwikkeling te kunnen krijgen.

Daarna heb ik de HBO-opleiding "Speltherapie" met succes gevolgd, omdat ik wilde leren hoe je de diverse stoornissen en gedragsproblematieken kunt verhelpen.

Vervolgens heb ik, tijdens mijn HBO-opleiding "Vrije School Onderwijs", ervaren hoe essentieel het is voor je eigen gezondheid en ontwikkeling, om te leren luisteren naar jezelf oftewel om te leren luisteren naar je eigen gevoel en wil. Daar sluit mijn opleiding creatief schrijven: "Luisteren naar je pen", weer naadloos op aan.  Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om jezelf welkom te voelen, in je eigen lichaam. En dat je het waard bent jezelf welkom te voelen naast alle andere mensen hier op deze aardbol. Vandaar dat mijn praktijk: "Wees Welkom coaching" heet en ik hoop oprecht dat u zich ook welkom voelt op mijn website.

Door al mijn studies en opgedane kennis en vaardigheden bij Wim Bouman van de Kernvisiemethodiek bied ik effectief hulp bij stagnatie in de ontwikkeling, die veroorzaakt wordt  door  sociaal-emotionele blokkade, faalangst, dyslexie en/of dyscalculie.

Schagen

06 22775558

schrijvenmetyv@gmail.com

KvK  71901019

BTW-id  NL002091633B69

  • Facebook Social Icon

© 2023 by Alison Knight. Proudly created with Wix.com