top of page

Volwassenen

Vrouw schrijven

Coaching trajecten:

Individueel traject-pakket:

5 coach-sessies volgen in een periode van 3 maanden (1 uur per sessie) voor 531,00 euro incl. btw p.p.

Vergoeding:  In enkele gevallen kun je in aanmerking komen voor een persoonsgebonden budget vanuit de gemeente. Check daarvoor deze site van de gemeente Schagen.

Voor vragen en meer en/of persoonlijke informatie neem contact op met Yvonne:

Coaching voor volwassenen                                               

Door het gevolgde pad van mijn eigen loopbaan, heb ik zelf ervaren wat het is om los te laten, nieuwe keuzes te (durven) maken en daarvoor eigen verantwoordelijkheid te nemen. De stappen die ik gezet heb, hebben mij veel persoonlijke en professionele groei opgeleverd. Daarnaast ervaar ik veel meer werkplezier. Dit wil ik anderen ook graag laten ervaren!

 

Mijn Visie: Ik geloof dat eenieder op aarde komt met een missie, welke je kunt vervullen door te leren luisteren naar je eigen gevoel en wil.

Zodra je niet meer luistert naar je eigen wil en gevoelens, kun je geblokkeerd raken en voel je jezelf letterlijk vastzitten, leeg en onvervuld, soms depressief. Je ziet niet meer waar je krachten liggen, je weet niet goed welke kant je op wilt gaan en dit kleurt je leven grijs... 

Mijn doel: Heling, eenieder op een natuurlijke en unieke wijze in beweging en in ontwikkeling te brengen.

Heb je hulp nodig bij:

  • stress hanteren

  • mentale weerbaarheid vergroten

  • de emotionele balans verbeteren

  • betere focus en concentratie

  • (faal-)angst vermindering

  • verbetering van concentratie 

  • sociale contacten leggen 

  • slaapproblemen

Mijn werkwijze: 

Ik geloof dat de beste vorm van begeleiding een "cliënt centered"-houding van de coach, ontwikkeld door Carl Rogers. Op deze manier komt de cliënt in zijn eigen kracht te staan, voelt men zichzelf beter aan en wordt men actief, komt men weer in hun eigen levensstroom en in ontwikkeling.

Aanbod van thema’s zijn: 

Ontspanning en in het hier en nu komen. Het centrale zenuwstelsel tot rust brengen door de ademhaling te vertragen en daarmee ook het hartritme. Bewustwording van eigen ontwikkeling, de relatie met een ander, persoonlijk leiderschap, eigen kracht, vitaliteit, beweging en de natuur als inspiratiebron.

Mijn werkvormen zijn:

Mindfulness oefeningen, visualisaties, simpele ademoefeningen, mindmappen, jouw verhaal tekenen en korte creatieve schrijfoefeningen. Op deze manier brengen jouw kwaliteiten, talenten en competenties aan de oppervlakte en kom je tot nieuwe inzichten die jou verder helpen. 

 

aan de keukentafel_edited.jpg
foto.jpg
bottom of page